lunes, 9 de mayo de 2016



VIS A VIS





La sèrie d’actualitat i líder a Antena 3 per la nit  és, VIS A VIS, una sèrie de intriga plena d’acció, crims, delinqüència, sexe i amor.

La sèrie va començar aproximadament un any i a l’estiu passat va acabar la primer temporada. Aquesta primera temporada es va basar en introduir a la protagonista, Macarena Ferreiro, a la presó. Es va explicar el motiu de perquè va ingressar a la presó i també es varen introduir els personatges que, tots apareixen  al llarg dels capítols.

Fa relativament poc va tornar a començar la segona temporada i aquesta última, encara és més intrigant i més embolicada que la anterior.

Sens dubte és una sèrie molt ben treballada, molt ben actuada i amb efectes especials molt bons. Trobo que es una sèrie real, ja que les situacions que es viuen allà dins passen a la realitat.

Si ets una persona que li fascina l’acció i les sèries policíaques, recomano 100% aquesta sèrie,ja que és perfecta per a tu;  val la pena veure-la. Això si, si ets una persona que no li agrada “enganxar-se”  a sèries , recomano no veure-la perquè almenys a mi m’ha creat certa adicció desde el primer capítol que vaig veure.






No hay comentarios:

Publicar un comentario